close

Utilizare & Copyright

Modul de utilizare a acestui site este guvernat de legi, reguli si conditii asa cum se stipuleaza mai jos. Prin emiterea de comenzi, cumpararea sau utilizarea de imagini de pe acest site se presupune ca acceptati termenii de utilizare.

SC CAMERA mm SRL isi asuma angajamentul fata de utilizatori ca informatiile obtinute prin exploatarea acestui site nu vor fi facute publice si nu vor face obiectul niciunei tranzactii de date cu terti.

Modul de utilizare a imaginilor de stock de catre utilizator se va face cu respectarea Legii nr.8/1996 privind drepturile de autor, sau a legilor similare din tarile de origine ale cumparatorilor.

Agentiile de publicitate, editurile, editorii si designerii individuali pot folosi fotografiile din sectiunea stoc a sitului pentru crearea de grafica sau layouturi destinate unor terti numai folosind imagini insemnate cu watermark. Acestea nu sunt purtatoare de onorariu atat timp cat sunt folosite ca suport de oferta pentru acestia.

Folosirea imaginilor fotografice din sectiunea stock se face numai pe baza unui contract de cesiune a drepturilor de utilizare semnat intre SC CAMERA mm SRL si beneficiar pe baza ofertei generale de pret si a modului de utilizare a fotografiilor.

Nici o imagine, nici o parte a sitului, sau garfica ce apartine sitului nu poate fi copiata, modificata, republicata sau utilizata in orice alt mod decat cu acordul expres al proprietarului.

Toate imaginile, fotografii sau grafica, cat si conceptul acestui site sunt proprietatea SC CAMERA mm SRL.
Copyright
 
 
Mihai Moiceanu - photography
 
 

Home Facebook Workshop-uri si Phototour-uri Mass-media Contact Link-uri     


Colectii

Expozitii

Vernisaje

Editorial

Biografie

Romania

Germania

Muntii Alpi

Patagonia

Himalaya

Europa

Cuvinte cheie

FAQ

Comanda ta

Produse

Wallpaper

Conditii de livrare

Cos de cumparaturi

Foto comerciala

Calendare

Tipar

Coperti CD/DVD

Web design

      Membru:

ECO Romania


Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea de livrare si adresa indicate de dumneavoastra la efectuarea comenzii. Produsele vor fi ambalate corespunzator, astfel incat acestea sa ajunga in cea mai buna stare la destinatie.


Modalitati de livrare:

- Pentru comenzi in Romania
Produsele pot fi livrate prin posta romana sau prin curier rapid. Tablourile inramate se livreaza exclusiv prin curier rapid.
Pentru o comanda mai mare de 700 de lei, livrarea se face GRATUIT in tara.

- Pentru comenzi externe
Livrarea se va efectua prin serviciul de coletarie externa al postei romane. Puteti comanda oricare din produsele noastre, mai putin tablourile inramate. La solicitarea dumneavoastra va putem expedia un colet care sa contina doar fotografia in sine, inramarea urmand sa o realizati la destinatie.


Termene de livrare

- Pin curier rapid produsele vor fi livrate in termen de 24-48 ore de la validarea comenzii. Tablourile se livreaza in termen de 10-15 zile lucratoare.
- Prin posta romana, termenul de livrare este de 4-5 zile de la validarea comenzii.
- Pentru comenzi externe termenul de livrare depinde de tara in care este expediat coletul. Va vom anunta ulterior termenul indicat de operatorul vamal.
- Cand plata se face prin virament bancar sau ordin de plata, comanda va fi livrata in momentul confirmarii platii prin trimiterea unei copii dupa documentul prin care s-a achitat, prin fax 0368-401968 sau e-mail: office@cameramm.ro


Modalitati de plata

- prin virament bancar/ordin de plata (banca va opri un comision aferent tranzactei)
Plata prin Ordin de plata sau Virament bancar se face in baza facturii proforme emise de SC CAMERAmm SRL. Livrarea marfii se face ulterior acestei operatiuni.
- prin ramburs (suma de ramburs NU va fi inclusa in factura)

Date firma

S.C. CAMERA mm S.R.L.
500289, Brasov, str. Valea Cetatii nr.33, bl.A40, sc.B, ap.36
J 08/1451/1997
RO 9873904
Banca ING Bucuresti

* plati interne
Cont lei - RO81INGB0000999901353767

* plati externe
Cont euro RO97INGB0000999901353770


 
 
 
 Home Facebook Workshop-uri si Phototour-uri Mass-media Contact Link-uri
 Copyright @ 2009 CAMERAmm   Made by Sik