close

Utilizare & Copyright

Modul de utilizare a acestui site este guvernat de legi, reguli si conditii asa cum se stipuleaza mai jos. Prin emiterea de comenzi, cumpararea sau utilizarea de imagini de pe acest site se presupune ca acceptati termenii de utilizare.

SC CAMERA mm SRL isi asuma angajamentul fata de utilizatori ca informatiile obtinute prin exploatarea acestui site nu vor fi facute publice si nu vor face obiectul niciunei tranzactii de date cu terti.

Modul de utilizare a imaginilor de stock de catre utilizator se va face cu respectarea Legii nr.8/1996 privind drepturile de autor, sau a legilor similare din tarile de origine ale cumparatorilor.

Agentiile de publicitate, editurile, editorii si designerii individuali pot folosi fotografiile din sectiunea stoc a sitului pentru crearea de grafica sau layouturi destinate unor terti numai folosind imagini insemnate cu watermark. Acestea nu sunt purtatoare de onorariu atat timp cat sunt folosite ca suport de oferta pentru acestia.

Folosirea imaginilor fotografice din sectiunea stock se face numai pe baza unui contract de cesiune a drepturilor de utilizare semnat intre SC CAMERA mm SRL si beneficiar pe baza ofertei generale de pret si a modului de utilizare a fotografiilor.

Nici o imagine, nici o parte a sitului, sau garfica ce apartine sitului nu poate fi copiata, modificata, republicata sau utilizata in orice alt mod decat cu acordul expres al proprietarului.

Toate imaginile, fotografii sau grafica, cat si conceptul acestui site sunt proprietatea SC CAMERA mm SRL.
Copyright
 
 
Mihai Moiceanu - photography
 
 

Home Facebook Workshop-uri si Phototour-uri Mass-media Contact Link-uri     


Colectii

Expozitii

Vernisaje

Editorial

Biografie

Romania

Germania

Muntii Alpi

Patagonia

Himalaya

Europa

Cuvinte cheie

FAQ

Comanda ta

Produse

Wallpaper

Conditii de livrare

Cos de cumparaturi

Foto comerciala

Calendare

Tipar

Coperti CD/DVD

Web design

      Membru:

ECO Romania


Selecteaza alt tip de produse  
« inapoi

Un exercitiu de privire

Un exercitiu de privire
"Pornind de la kilometrul zero al vechiului burg, insinuandu-si privirea si obiectivul pe constructiile medievale, poposind in Scheiul junilor descalecatori, urcand in Poiana sau coborand prin satele branene, strajuite de misteriosul castel din Carpati, Mihai Moiceanu traverseaza anotimpurile urmand desenele luminii, provocandu-ne la un exercitiu de privire asupra unui loc pe care il numim Brasov." Doru Munteanu


Albumul se adreseaza iubitorilor de fotografie si frumos, dar poate constitui un cadou special pentru cei dragi, pentru colegii de munca sau partenerii de afaceri. La cerere albumul poate fi insotit de semnatura autorului sau un de un mesaj ales de dumneavoastra. Nu se percep taxe suplimentare pentru aceste servicii(tot ceea ce trebuie sa faceti e sa adaugati optiunile dumneavoastra in campul de mesaj din formularul de comanda).
Descriere
Autor: Mihai Moiceanu
Editura: Cameramm
Contine: 128 pagini, 104 fotografii
Format:20,5 X 30,5 cm

Editie noua: 2007
In noua editie albumul este prevazut cu o cutie ce ii confera protectie, dar si eleganta. Cutia este tiparita si este parte integranta a albumului.

In pret nu este inclus trasportul.
Pret (TVA inclus)
album foto 50 lei » adauga in cos
 
 
 
 Home Facebook Workshop-uri si Phototour-uri Mass-media Contact Link-uri
 Copyright @ 2009 CAMERAmm   Made by Sik