close

Utilizare & Copyright

Modul de utilizare a acestui site este guvernat de legi, reguli si conditii asa cum se stipuleaza mai jos. Prin emiterea de comenzi, cumpararea sau utilizarea de imagini de pe acest site se presupune ca acceptati termenii de utilizare.

SC CAMERA mm SRL isi asuma angajamentul fata de utilizatori ca informatiile obtinute prin exploatarea acestui site nu vor fi facute publice si nu vor face obiectul niciunei tranzactii de date cu terti.

Modul de utilizare a imaginilor de stock de catre utilizator se va face cu respectarea Legii nr.8/1996 privind drepturile de autor, sau a legilor similare din tarile de origine ale cumparatorilor.

Agentiile de publicitate, editurile, editorii si designerii individuali pot folosi fotografiile din sectiunea stoc a sitului pentru crearea de grafica sau layouturi destinate unor terti numai folosind imagini insemnate cu watermark. Acestea nu sunt purtatoare de onorariu atat timp cat sunt folosite ca suport de oferta pentru acestia.

Folosirea imaginilor fotografice din sectiunea stock se face numai pe baza unui contract de cesiune a drepturilor de utilizare semnat intre SC CAMERA mm SRL si beneficiar pe baza ofertei generale de pret si a modului de utilizare a fotografiilor.

Nici o imagine, nici o parte a sitului, sau garfica ce apartine sitului nu poate fi copiata, modificata, republicata sau utilizata in orice alt mod decat cu acordul expres al proprietarului.

Toate imaginile, fotografii sau grafica, cat si conceptul acestui site sunt proprietatea SC CAMERA mm SRL.
Copyright
 
 
Mihai Moiceanu - photography
 
 

Home Facebook Workshop-uri si Phototour-uri Mass-media Contact Link-uri     


Colectii

Expozitii

Vernisaje

Editorial

Biografie

Romania

Germania

Muntii Alpi

Patagonia

Himalaya

Europa

Cuvinte cheie

FAQ

Comanda ta

Produse

Wallpaper

Conditii de livrare

Cos de cumparaturi

Foto comerciala

Calendare

Tipar

Coperti CD/DVD

Web design

      Membru:

ECO Romania


Selecteaza alt tip de produse  
« inapoi

Pleoapa Carpatilor

Pleoapa Carpatilor
"De va veti uita pe harta inchipuiti din Romania un ochi de peste care se deschide o pleoapa de munti. Niciunde veti merge in Europa nu veti gasi o lume atat de intens colorata precum cea agatata de Pleoapa Carpatilor. Pe acest CD veti lua aminte la oamenii locurilor, la timpurile lor incremenite in obiceiuri, la facerile lor peste care timpurile trecut-au in tacere, la chipurile lor strabatand timpurile. Intrati si veti vedea o lume care va zambeste" Dan Iancu


Pleoapa Carpatilor este un cadou oferit de autor din dragoste pentru natura si din pasiunea pentru calatorii, o colectie de fotografii la care veti reveni ori de cate ori veti dori sa vedeti muntele si tara. Realizat modern, cu un fisier autoexecutabil care se deschide singur, CD-ul ofera privitorului cateva capitole importante : EV MEDIU, SATUL, CETATI, MANASTIRI, MUNTI, REZERVATII, FLORA, SPORT. Fotografiile sunt insotite de o muzica de buna factura, originala si de texte realizate de poetul Dan Iancu.

Acest CD este cel care ar trebui sa nu lipseasca nu numai din colectia oricarui iubitor de fotografie, ci dintre creatiile apropiate oricarui privitor care vrea sa revada imagini dragi din Romania.

Descriere
Autor: Mihai Moiceanu
Editura: Cameramm
Contine: 140 fotografii, poezie si muzica(scrise special pentru acest CD)
Text: romana, engleza
An aparitie: 2004
Format carcasa:13,5x19 cm
Configuratie minima: pentium 200NMX, 64Mb RAM
SVGA 800X600 True Color, 15"
Windows 9x, Windows NT, Windows 2000

Stoc minimal.

In pret nu este inclus trasportul.
Pret (TVA inclus)
cd multimedia 20 lei » adauga in cos
 
 
 
 Home Facebook Workshop-uri si Phototour-uri Mass-media Contact Link-uri
 Copyright @ 2009 CAMERAmm   Made by Sik