close

Utilizare & Copyright

Modul de utilizare a acestui site este guvernat de legi, reguli si conditii asa cum se stipuleaza mai jos. Prin emiterea de comenzi, cumpararea sau utilizarea de imagini de pe acest site se presupune ca acceptati termenii de utilizare.

SC CAMERA mm SRL isi asuma angajamentul fata de utilizatori ca informatiile obtinute prin exploatarea acestui site nu vor fi facute publice si nu vor face obiectul niciunei tranzactii de date cu terti.

Modul de utilizare a imaginilor de stock de catre utilizator se va face cu respectarea Legii nr.8/1996 privind drepturile de autor, sau a legilor similare din tarile de origine ale cumparatorilor.

Agentiile de publicitate, editurile, editorii si designerii individuali pot folosi fotografiile din sectiunea stoc a sitului pentru crearea de grafica sau layouturi destinate unor terti numai folosind imagini insemnate cu watermark. Acestea nu sunt purtatoare de onorariu atat timp cat sunt folosite ca suport de oferta pentru acestia.

Folosirea imaginilor fotografice din sectiunea stock se face numai pe baza unui contract de cesiune a drepturilor de utilizare semnat intre SC CAMERA mm SRL si beneficiar pe baza ofertei generale de pret si a modului de utilizare a fotografiilor.

Nici o imagine, nici o parte a sitului, sau garfica ce apartine sitului nu poate fi copiata, modificata, republicata sau utilizata in orice alt mod decat cu acordul expres al proprietarului.

Toate imaginile, fotografii sau grafica, cat si conceptul acestui site sunt proprietatea SC CAMERA mm SRL.
Copyright
 
 
Mihai Moiceanu - photography
 
 

Home Facebook Workshop-uri si Phototour-uri Mass-media Contact Link-uri     


Colectii

Expozitii

Vernisaje

Editorial

Biografie

Romania

Germania

Muntii Alpi

Patagonia

Himalaya

Europa

Cuvinte cheie

FAQ

Comanda ta

Produse

Wallpaper

Conditii de livrare

Cos de cumparaturi

Foto comerciala

Calendare

Tipar

Coperti CD/DVD

Web design

      Membru:

ECO Romania


Selecteaza alt tip de produse  
« inapoi

Himalaya in sase feluri

Himalaya in sase feluri
"Himalaya - cei mai inalti munti din lume, dar si cei mai tineri datorita miscarilor tehtonice. Nicaieri in lume nu exista o diversitate atat de mare a florei si faunei ca pe versantul sudic al Himalayei unde, pe o distanta de numai 60 de kilometri, poti intalni de la rinoceri la leopardul zapezilor, de la paduri de bambus la lichenii marilor inaltimi, dupa cum altitudinea variaza de la 150 m in campia sudica, la varfuri de peste 8000 m.
In acest decor exotic se afla Nepalul, destinatie de vis a alpinistilor, fotografilor dar si a celor ce doresc sa cunoasca o civilizatie complet diferita de cea occidentala. Este o tara a contrastelor dar si a tolerantei, a diversitatii dar si a unicatelor, o tara cu oameni calzi si ospitalieri, curiosi si respectuosi".
Mihai Moiceanu

"Himalaya in sase feluri" este un DVD realizat de fotograful Mihai Moiceanu in urma expeditiei fotografice desfasurate in Himalaya, in 2007.
DVD-ul contine 380 de fotografii derulate pe un fond sonor exotic si insotite de comentarii; o lume inedita si putin cunoscuta ni se dezvaluie prin imagine, sunet si culoare.
Descriere
Autor: Mihai Moiceanu
Editura: Cameramm
Contine: 380 fotografii, muzica si comentarii(scrise special pentru acest DVD)
Text: romana
An aparitie: 2007
Format carcasa:13,5x19 cm
Configuratie minima: pentium 200NMX, 64Mb RAM
SVGA 800X600 True Color, 15"
Windows 9x, Windows NT, Windows 2000

In pret nu este inclus trasportul.
Pret (TVA inclus)
DVD 20 lei » adauga in cos
 
 
 
 Home Facebook Workshop-uri si Phototour-uri Mass-media Contact Link-uri
 Copyright @ 2009 CAMERAmm   Made by Sik