close

Utilizare & Copyright

Modul de utilizare a acestui site este guvernat de legi, reguli si conditii asa cum se stipuleaza mai jos. Prin emiterea de comenzi, cumpararea sau utilizarea de imagini de pe acest site se presupune ca acceptati termenii de utilizare.

SC CAMERA mm SRL isi asuma angajamentul fata de utilizatori ca informatiile obtinute prin exploatarea acestui site nu vor fi facute publice si nu vor face obiectul niciunei tranzactii de date cu terti.

Modul de utilizare a imaginilor de stock de catre utilizator se va face cu respectarea Legii nr.8/1996 privind drepturile de autor, sau a legilor similare din tarile de origine ale cumparatorilor.

Agentiile de publicitate, editurile, editorii si designerii individuali pot folosi fotografiile din sectiunea stoc a sitului pentru crearea de grafica sau layouturi destinate unor terti numai folosind imagini insemnate cu watermark. Acestea nu sunt purtatoare de onorariu atat timp cat sunt folosite ca suport de oferta pentru acestia.

Folosirea imaginilor fotografice din sectiunea stock se face numai pe baza unui contract de cesiune a drepturilor de utilizare semnat intre SC CAMERA mm SRL si beneficiar pe baza ofertei generale de pret si a modului de utilizare a fotografiilor.

Nici o imagine, nici o parte a sitului, sau garfica ce apartine sitului nu poate fi copiata, modificata, republicata sau utilizata in orice alt mod decat cu acordul expres al proprietarului.

Toate imaginile, fotografii sau grafica, cat si conceptul acestui site sunt proprietatea SC CAMERA mm SRL.
Copyright
 
 
Mihai Moiceanu - photography
 
 

Home Facebook Workshop-uri si Phototour-uri Mass-media Contact Link-uri     


Colectii

Expozitii

Vernisaje

Editorial

Biografie

Romania

Germania

Muntii Alpi

Patagonia

Himalaya

Europa

Cuvinte cheie

FAQ

Comanda ta

Produse

Wallpaper

Conditii de livrare

Cos de cumparaturi

Foto comerciala

Calendare

Tipar

Coperti CD/DVD

Web design

      Membru:

ECO Romania


Selecteaza alt tip de produse  
« inapoi

Povestiri din Himalaya

Povestiri din Himalaya
"In Nepal toata lumea te saluta zambind. Chiar daca sub zambet se ascunde cateodata multa amaraciune. Cu toate acestea nepalezii de la copii la batrani, sunt bucurosi de cunostinta, primitori cu strainii si de ce mai multe ori se lasa fotografiati. Moneda de schimb universala, bomboanele, deschid dialogul cu copii. Cei mai descurcareti stiu sa-ti spuna in engleza numele si varsta. Adolescentii si tinerii sunt curiosi si dornici de comunicare, destul de sfiosi in dialog dar evident dornici sa fie fotografiati. Maturii, mai circumspecti din perspectiva varstei, te refuza cateodata sau sunt impasibili la vederea camerei. Cu totii apreciaza gestul si devin mai volubili cand le arati chipul pe monitorul camerei".

"Povestiri din Himalaya" - Mihai Moiceanu

"Povestiri din Himalaya" este un DVD care contine peste 600 de fotografii realizate de Mihai Moiceanu in Himalaya. Proiectia prezinta 15 povestiri despre legendele Nepalului precum si despre obiceiurile si traditiile locuitorilor sai. Imaginile sunt insotite de muzica traditionala nepaleza.
Descriere
Autor: Mihai Moiceanu
Editura: Cameramm
Contine: 600 fotografii, muzica si comentarii(scrise special pentru acest DVD)
Text: romana
An aparitie: 2009
Format carcasa:13,5x19 cm
Configuratie minima: pentium 200NMX, 64Mb RAM
SVGA 800X600 True Color, 15"
Windows 9x, Windows NT, Windows 2000

In pret nu este inclus trasportul.
Pret (TVA inclus)
DVD 20 lei » adauga in cos
 
 
 
 Home Facebook Workshop-uri si Phototour-uri Mass-media Contact Link-uri
 Copyright @ 2009 CAMERAmm   Made by Sik