close

Utilizare & Copyright

Modul de utilizare a acestui site este guvernat de legi, reguli si conditii asa cum se stipuleaza mai jos. Prin emiterea de comenzi, cumpararea sau utilizarea de imagini de pe acest site se presupune ca acceptati termenii de utilizare.

SC CAMERA mm SRL isi asuma angajamentul fata de utilizatori ca informatiile obtinute prin exploatarea acestui site nu vor fi facute publice si nu vor face obiectul niciunei tranzactii de date cu terti.

Modul de utilizare a imaginilor de stock de catre utilizator se va face cu respectarea Legii nr.8/1996 privind drepturile de autor, sau a legilor similare din tarile de origine ale cumparatorilor.

Agentiile de publicitate, editurile, editorii si designerii individuali pot folosi fotografiile din sectiunea stoc a sitului pentru crearea de grafica sau layouturi destinate unor terti numai folosind imagini insemnate cu watermark. Acestea nu sunt purtatoare de onorariu atat timp cat sunt folosite ca suport de oferta pentru acestia.

Folosirea imaginilor fotografice din sectiunea stock se face numai pe baza unui contract de cesiune a drepturilor de utilizare semnat intre SC CAMERA mm SRL si beneficiar pe baza ofertei generale de pret si a modului de utilizare a fotografiilor.

Nici o imagine, nici o parte a sitului, sau garfica ce apartine sitului nu poate fi copiata, modificata, republicata sau utilizata in orice alt mod decat cu acordul expres al proprietarului.

Toate imaginile, fotografii sau grafica, cat si conceptul acestui site sunt proprietatea SC CAMERA mm SRL.
Copyright
 
 
Mihai Moiceanu - photography
 
 

Home Facebook Workshop-uri si Phototour-uri Mass-media Contact Link-uri     


Colectii

Expozitii

Vernisaje

Editorial

Biografie

Romania

Germania

Muntii Alpi

Patagonia

Himalaya

Europa

Cuvinte cheie

FAQ

Comanda ta

Produse

Wallpaper

Conditii de livrare

Cos de cumparaturi

Foto comerciala

Calendare

Tipar

Coperti CD/DVD

Web design

      Membru:

ECO Romania


Cum caut?

Cautarea in stocul de imagini se face cu ajutorul functie "search" aflata in partea de sus a ecranului. Fiecarei fotografii ii sunt alocate un numar de 7-15 cuvinte cheie, ce se gasesc in dictionarul de cuvinte. Sectiunea stoc este organizata pe albume de imagini fotografice ce cuprind fotografii din tara si din diverse locatii din lume; astfel ca imaginile se pot cauta fie intr-un anumit album (Romania, Germania, Italia, Patagonia, Muntii Alpi) fie in intreaga sectiune. Cuvintele utilizate descriu fotografiile in functie de locatie (Maramures, Bran, Brasov, Romania, Italia), de forma de relief (munte, campie, lac, rau), anotimp (vara, primavara, toamna, iarna), moment al zilei (rasarit, apus), subiectele fotografiei (fauna, flora, copaci, padure, portret, taran, casa, gard, usa, biserica, datini, obiceiuri) etc.


Cum comand?

Imaginile pe care doriti sa le achizitionati le veti selecta cu ajutorul icon-ului aflata atat sub imaginea thumbs cat si in fereastra in care se deschide imaginea la o dimensiune mai mare. Fotografiile vor fi directionate catre sectiunea "comanda".
In interiorul acestei sectiuni puteti compara si alege numai acele imagini care va intereseaza anuland din checkbox pe celelalte.
Pentru a ne transmite comanda va trebui sa completati in formularul de comanda toate campurile cu informatii pentru a va putea contacta si a va oferi un pret corelat cu solicitarile Dvs.
Pe baza unor contracte ferme se pot realiza stocuri de imagini cu teme solicitate.


Cat costa o fotografie?

Pretul unei fotografii este calculat in functie de domeniul de utilizare, tirajul printului, durata de utilizare etc. De aceea va rugam sa completati toate campurile din formularul de comanda pentru a primi o oferta de pret corelata cu acesti indicatori.


In cat timp primesc o oferta de pret?

Timpul de prelucare a informatiilor poate dura intre una si trei zile, astfel ca raspunsul la solicitarea Dvs va va fi transmisa dupa acest interval de timp.


Cine este autorul fotografiilor?

Toate fotografiile sunt realizate de catre Mihai Moiceanu, fotograf profesionist.


Sub ce forma voi primi fotografiile?

Livrarea imaginilor comandate se face pe suport electronic via internet (cont FTP) sau prin curier rapid (CD/DVD).


In cat timp primesc fotografiile comandate?

Fotografiile din sectiunea stoc sunt comercializare in regimul "rights managed" astfel ca pentru a le utiliza va trebui sa incheiati un contract de cesiune a drepturilor de utilizare a respectivelor imagini. Fotografiile vor fi livrate catre dumneavoatra in 24-72 de ore de la trimiterea prin fax(0368/401968) sau email(office@cameramm.ro) a contractului semnat si a copiei dupa documentul de plata, in functie de modalitatea de expediere aleasa.


La ce dimensiuni se pot comanda fotografiile?

Fotografiile sunt livrate la formatul si rezolutia cerute de client, formatul maxim fiind de A3 la 300 dpi.


De ce au fotografiile watermark?

Fotografiile sunt insemnate cu watermark pentru a fi protejate de eventuale furturi.


Pot folosi fotografiile cu watermark?

Fotografiile in format mare (600 pct latura mare), insemnate cu watermark pot fi folosite pentru crearea de layouturi publicitare sau de prezentari, in mod gratuit.


Cum pot primi fotografii fara watermark?

Pentru a primi fotografii fara watermark pentru machete de layouturi publicitare sau de prezentari va rugam sa ne contactati telefonic la nr 0368/401968.


 
 
 
 Home Facebook Workshop-uri si Phototour-uri Mass-media Contact Link-uri
 Copyright @ 2009 CAMERAmm   Made by Sik